Att skriva minnen på Västerbottensmuseet! 17 december

Välkommen till en heldag med skrivande i fokus. Först workshop, sedan öppen scen. Kursledare: skrivpedagog Mina Widding.

Workshop kl 10–14
Skrivardrömmar? Nu har du chans att komma igång! Alla kan delta oavsett tidigare skrivvana. Vi utgår från minnen av händelser, människor, sedvänjor och livet förr. Du kan skriva om drömmar, erfarenheter och anekdoter du minns. Workshopen börjar med muntliga associationsövningar och går därefter över till skrivövningar. Workshopen är avgiftsfri. Du betalar din egen lunch i kaféet eller tar med egen matsäck. Anmälan görs direkt till mina@attskrivaminnen.se och anmälningar tas emot ända fram till start. Max 25 personer, så tänk på att det snabbt kan bli fullt.

Öppen scen kl 15–16
Ett antal skribenter i nyutkomna antologin Att skriva minnen delar med sig av sina texter. Deltagare från dagens workshop erbjuds också plats på kaféscenen för uppläsning. Vill du medverka fast du inte deltar i workshopen? Anmäl dig direkt till mina@attskrivaminnen.se.

Om Mina Widding
Mina Widding har hållit skrivkurser sedan 2012 och är just nu ute på en boksläppsturné med antologin Att skriva minnen.

– Att skriva sina minnen är fantastisk resa, och att dela dem med andra är att skapa broar mellan individer, generationer, klasser och kulturer. Alla kan skriva sina minnen om man vill. Vågar du bara minnas kommer du att kunna skriva!

Läs mer
www.attskrivaminnen.se

I samarbete med
Västerbottensmuseet och ABF Västerbotten.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.