Bidra till ny antologi?

Den tidigare utgivna antologin och skrivhandledningen är slut på förlaget! Det är dags att trycka en ny, med nya berättelser från Västerbottens län. Nu har du chansen att bidra med din egen berättelse och inspirera andra till skrivande, genom mångfalden av olika människor liv och hur de kan berättas.

Din berättelse ska:

  • Utgå från egna minnen
  • Gå att koppla till en övning i boken Att skriva minnen
    (fråga din bibliotekarie om möjlighet att låna boken, om du inte redan har den!)
  • Vara max 2000 ord (c:a 4 a4 med radavstånd 1,5)
  • Vara skriven av en person som bor i Västerbotten
  • Skickas in senast 31 mars

Skicka ditt bidrag tillsammans med namn, adress, födelseår och födelseort till antologi@attskrivaminnen.se
Frågor mailas till samma adress.

Mina återkopplar med en respons på din text, som du har möjlighet att utveckla och redigera innan boken går till tryck. Boken beräknas bli klar till hösten 2019, då vi ordnar med ett boksläpp och uppläsningar.

Din berättelse behöver inte vara perfekt, vara från någon särskild tid eller utspela sig i Västerbotten (det räcker med att du bor här nu) och du kan vara hur ung eller gammal som helst för att bidra. Dock kommer alla texter inte att kunna tryckas, och du får besked efter 31 mars, om din text kommit med. 
Allt material behandlas med diskretion och respekt.

Sista inlämningsdag: 31 mars

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.